Røget mad er en lækker tilberedning af din mad, og du kan få en helt fantastisk smag frem, når du ryger dit kød. Om du ryger det med kold eller varm røg, så vil det få en helt speciel smag.
At ryge sin mad er ikke en ny opfindelse, da det er en af de ældste måder at konservere og forlænge holdbarheden i maden. Det betyder, at du sammen med salt og røg kan forlænge din mads holdbarhed.
Totten Røgeovn er et perfekt redskab til at efterligne den ældgamle proces, idet den har et fantastisk kvalitetsniveau. Ovnen er lavet på et smedeværksted, hvor der er kræset om hver en detalje til brugen.
Totten Røgeovn har rod i Danmark
Denne ovn er af ægte dansk design på et smedeværksted, og så er den endda opkaldt efter Anholts nordøstligste tip. Her er der udsigt over Danmarks største sælkoloni.
Når du så er på udkig efter din næste røgeovn, så er der nogle essentielle punkter, som du skal være opmærksomme på. Det handler om, at du finder en røgeovn, som matcher dine behov.
Totten Røgeovn er en god røgeovn, fordi den både ligger rigtig godt prismæssigt, samtidig med at den også er af god kvalitet. Ovnen har nogle særlige specifikationer, som du nemt kan gå efter:
- 1 meter høj med mulighed for at udnytte 93 cm
- Den har 6 kroge
- Der følger et termometer med
- En rygerist
- Bakke til røgesmuld
- Luftspjæld i top og bund
Dette er derfor en fantastisk ovn til dig, der gerne vil ryge en smule fisk, et stykke kød, bacon og meget mere, der er i den mindre ende af skalaen. Der er mange muligheder til dig, der ønsker en lidt ekstra god oplevelse til aftensmaden.
Er der forskel på varm- og koldrøget?
Hvis du er en glad lystfisker eller ivrig jæger, der ønsker at tage din fangst til nye højder, så er Totten Røgeovn lige sagen for dig. Den er perfekt til at ryge de små stykker af kød, og du kan derfor selv bestemme, hvordan du vil have det.
Der er forskel på, om du vil varmrøge eller koldrøge din fangst, og det er vigtigt at sætte sig ind i, inden at du går i gang med projektet. Totten Røgeovn er god til både varmrøgning og koldrøgning.
Når du gerne vil have noget af dit kød varmrøget, betyder det, at du ryger dit kød ved højere varmegrader. Det sker fra en 40-90 grader varme. Varmrøgningen gør, at kødet ikke smager lige så meget af røg, og så har det mere vand tilbage i kødet.
Med koldrøgningen går du ind og ryger dit kød med en varmegrad fra 0-25 grader, som betyder, at rygningen tager længere tid. Det vil også sige, at der er mindre vand tilbage i kødet, og det vil smage mere gennemtrængende af røg.
En robust røgeovn, der kan klare det meste
Det kan være svært at vælge mellem de mange røgeovne, som du kan finde på markedet, men denne røgeovn har utrolig mange fordele ved sig og især til dig, der ikke har brug for en stor eller avanceret røgeovn.
Totten Røgeovn er det perfekte valg for dig, der går op i gode materialer, som denne ovn er lavet med. Der er tænkt over brugen af denne ovn, og derfor vil du også kunne forvente, at den er robust og holdbar i lang tid.
Det er det præcise håndværk, som bliver udført på smedeværkstedet, hvor denne Totten Røgeovn er produceret, der sørger for, at ovnen har en utrolig lang levetid.
Hvorfor vælge netop Totten Røgeovn?
Nu sidder du måske stadig med et spørgsmål om, hvorfor du skal vælge Totten Røgeovn frem for en anden røgeovn. Det er et rigtigt godt spørgsmål, og det handler mest om, hvad du har brug for i hjemmet.
Denne ovn er en god, holdbar og billig løsning til dig, der ønsker at få lidt mere velvære i hverdagen med lækkert røget kød. Den er til dig, der vil ryge mindre stykker kød, da den er lille i forhold til mange andre. Dette er derfor et rigtig godt valg til hjemmets røgning
Seneste kommentarer