Hvordan lærer man at leve mere minimalistisk, når man skal rydde op i sine ting og få mere zen og harmoni ind i sin hverdag? Det er et spørgsmål, som flere og flere mennesker stiller sig selv. Det er nu en trend at leve mere sparsomt og ikke så materialistisk som hidtil. Dette kan skyldes forskellige faktorer. Blandt andet skyldes det, at man er blevet bevidst om, at forbrug også er lig med belastning på miljøet, fordi det, man køber skal transporteres og dermed udledes der mere CO2 end nødvendigt. Derudover er der kommet en større bæredygtighedstrend over os, hvor genbrug af materialer og køb i genbrugsforretninger vinder frem. Her vil vi se nærmere på, hvordan du med hjælp fra GLS pakkeposten kan få det mere ryddeligt i dit hjem og samtidig tjene nogle penge.

Send pakke med GLS nemt og hurtigt

Det første du kan gøre for at leve mere sparsomt er at rydde op i dine ting og sætte dem til salg på DBA eller andre salgssteder. Du kan derefter sende dem med GLS pakkeposten nemt og hurtigt, så modtageren og køberen får pakken hurtigt og effektivt. Er du nysgerrig på denne service, kan du se mere på https://www.pakke.dk/sendpakkemedgls. Du skal aftale med køberen af dine ting, hvorvidt du først modtager penge fra tingen, når den er modtaget hos køber eller om køber først sender dig penge og dernæst kan du sende pakken afsted. Denne logistik skal I selv sørge for at aftale og dernæst sørger GLS for resten med hensyn til forsendelsen.

Brug GLS som promovering

Hvis du har et firma, hvor du gerne vil nå dine kunder på en mere god og “gammeldags” facon, kan du sende dem forskellige ting via GLS. Det kan være, at I er på julegavefod eller julekort fod og dermed er en julehilsen mere personligt overbragt via brev fra GLS fremfor et digitalt postkort, der godt kan virke mere upersonligt. Det kan også være, at dine kunder køber ting via dig, som du kan sende via GLS. Således er du sikker på, at dine ting når frem uskadt og hurtigt, og dette er alfa og omega, når man skal opbygge et solidt og troværdigt forhold til sine kunder. De vil være glade for, at få en mere personlig kontakt til dig og dette vil være en god investering for dig og dit firma i fremtiden. Win-win for alle parter.

VENT LIGE LIDT