Den gennemsnitlige husstand kan i dag næsten ikke undvære elektriske husholdningsapparater. En gennemsnitlig husstand har mindstapparater som køleskab, fryser, vaskemaskine, tørretumbler, ovn, kaffemaskine, kedel, fjernsyn, computer eller bærbar computer . Dette er blot nogle eksempler på apparater, der findes i de fleste husholdninger. De fleste husholdninger har mange flere husholdningsapparater end de ovennævnte. Det kan naturligvis ske, at en komponent går i stykker ved daglig brug, eller at en del af dit apparat skal udskiftes. For at forhindre, at apparatet går yderligere i stykker eller giver dig yderligere ulemper, er det derfor klogt at udskifte denne del så hurtigt som muligt for at forhindre, at apparatet går yderligere i stykker eller giver dig yderligere ulemper. Det kan gøres med de dele og det tilbehør, du kan finde på FixPart.DK.

 

Hvorforreparere dit apparat?

Når et apparat er gået i stykker i dit hjem, har du flere muligheder. Du kan vælge at reparere den, eller du kan vælge at udskifte den helt. I mange tilfælde er det ofte meget dyrt at udskifte dit husholdningsapparat, og det er en ofte valgt, men unødvendigløsning. Du kan ofte reparere dit apparat med en eller få reservedele. Det lyder måske som om, at du skal have en masse viden om reparationer, men det er ikke nødvendigt. På FixPart.DK-webstedet findes der reparationsråd til de mest almindelige reparationer. Her gennemgås reparationerne trin for trin, og du får tips om, hvordan du kan reparere. På den måde kan du selv foretage reparationen uden at skulle betale ekstraomkostninger til en mekaniker. Du sparer ikke kun en masse pengeved at reparere dit apparat, men du bidrager også til miljøet. Ved at udnytte levetiden for de eksisterende dele og tilbehør til dit apparat bedre end ved at købe nyt gør du miljøet en tjeneste.

 

FixPart-produktsortimentet

I FixPart’s omfattende sortiment finder du reservedele og tilbehør til større husholdningsapparater som køleskab, vaskemaskine, tørretumbler, ovn, komfur og emhætte. I dette sortiment har FixPart også dele og tilbehør til mindre apparater som for eksempel barbermaskiner, brødristere, mobiltelefoner, smartwatches, GPS, klippemaskiner og meget mere. Ikke kun til kendte mærker som Samsung, LG, De Longhi, Miele, Haier, Whirlpool, Philips, Magimix, Panasonic, FixPart har dele og tilbehør. For ukendte mærker som Cylinda, Techwood, Finlux, Hisense, Telefunken, Teka, Faure og Kuppersbusch har FixPart også reservedele og tilbehør. Har dit apparat af et kendt eller ukendt mærke brug for en reparation? Så tjek FixPart.DK’s hjemmeside og bestil de dele og det tilbehør, du har brug for.

 

FixPart’s service

Hos FixPart kan de fleste dele og tilbehør leveres inden for en dag. Ved at levere dine produkter så hurtigt som muligt forsøger vi at hjælpe dig med din reparation så hurtigt som muligt. Er du ikke sikker på, om vi har den rigtige del til dit apparat i vores sortiment? Så kontakt venligst kundeservice for at være sikker eller udfyld en formular til forespørgsel efter et produkt. De vil gerne give dig ekspertrådgivning og hjælpe dig med at finde det rigtige produkt.

 

VENT LIGE LIDT