I gamle dage, der havde man kogebøger alle vegne. Reol op og ned med alverdens opskrifter, og det tog en krig at finde den rigtige frem. Det er heldigvis nemmere i dag. Der kan du blot finde din iPad frem, og gå online. Der ligger nemlig uendeligt mange opskrifter, på uendelig mange sprog. Du kan derfor altid finde frem til den opskrift, som passer dig, din rygeovn og dit temperament bedst. En iPad kan dog godt blive noget snusket, uanset om man har den i køkkenet eller ude ved sin rygeovn, og det er derfor en rigtig god idé at købe et eller flere Ipad Covers til den.

Hvilket cover skal jeg købe?

Hvis du skal bruge din iPad meget i forbindelse med at lave mad, så giver det god mening at købe et, der kan få din iPad til at stå af sig selv. Så kan du nemlig have opskriften eller instruktionsvideoen foran dig, imens du laver maden. Du behøver derfor heller ikke hele tiden at låse op for din iPad, vende den rundt eller gøre andet. Det gør det enormt meget mere nemt at have din iPad med i køkkenet.

Burde jeg købe flere covers?

Uanset om det kun er dig selv, eller om det også er dine børn der bruger iPad’en, så er det en god idé at have flere forskellige slags. Børn har tendens til at smadre ting relativt hurtigt, så der findes flere slags covers der besklytter iPad’en ekstra godt, samtidig med at de ser sjove og børnevenlige ud. Hvis du bruger din iPad til at arbejde på, så kan du med fordel vælge et cover, hvor der er et tastatur. Det gør det enormt meget nemmere at eksempelvis skrive mails, da det er besværligt og tidskrævende at skrive direkte på en iPad.

Tager min iPad skade af at være tæt på røg?

Det har ingen effekt overhovedet at du bruger din iPad tæt på din rygeovn. Du kan derfor slæbe den med hvorhen du vil, og udsætte den for al røg i hele verden. Så længe den ikke bliver overophedet, så kan du roligt have den med.

VENT LIGE LIDT