Food truck eller grillfest – der kan være mange forskelligheder imellem dette valg.

Food truck eller grillfest

Til en fest ønsker man typisk at ens gæster føler sig godt behandlet mht. mad, drikke og atmosfære. Food truck er en mulighed for at opfylde dette for ens gæster, men det er en grillfest også. Grillfester involverer typisk at man skal leje en større grill end man har til sin husholdning og at der skal indkøbes forskellige grill ingredienser, som kan være pølser, brød, kød, kylling. Samtidig involverer det typisk nogle andre små retter, som kan være kartoffelsalat, salater, tomater, dressinger og andet.

Hvor en grillfest kan være ret krævende i forhold til koordinering af indkøb, leje af grill og forberedelse af ingredienser, så kan food truck bestilling være et lidt nemmere alternativ. Når man holder en fest med besøg fra en food truck er menuen typisk aftalt på forhånd og food truck personalet sørger for at forberede dette til servering. Derfor sparer man en del af arbejdet når man bestiller en food truck i forhold til at arrangere en grillfest.

Det er selvfølgelig en del dyrere at arrangere en fest med en food truck end sin egen grillfest og her kommer det an på, hvor meget man selv ønsker at være involveret i festen og hvilket budget man ønsker til festen. Hvis man ønsker at deltage til festen på lige fod med gæsterne, så kan det være svært at balancere både grillen og gæsterne. Hvis man i stedet ønsker at en fest, hvor man blot skal koordinere food truck ankomsttidspunkt, menu og placering af food truck, så kan man med fordel hyre andre til at stå for maden. Dette giver mere tid til oppyntning og til blot at hygge sig på dagen og være sammen med sine gæster og familie – imens food truck klarer resten.

Mht. pris på disse to forskellige muligheder – food truck vs. grillfest – så estimere vi at det ca. koster det dobbelte at bestille en food truck. Det er derfor bestemt det værd at overveje, hvilket budget man har til festen og hvordan man ønsker at distribuere det på drikke, mad, pynt og andet der følger med. Hvis budgettet er lavt, så kan man med fordel vælge at holde en type fest, hvor man er mere involveret i madlavningen. Omvendt, hvis man har et lidt større budget kan man være mindre involveret i madlavningen og have mere tid til at nyde festen.

VENT LIGE LIDT