Der er intet som dit helt eget mærke på dit outfit til udelivet. Når du skal ud med fiskestangen for at fange indholdet til rygeovnen. Hvis du skal ud og sidde omkring bålet og lave snobrød. Eller når du skal ud på sheltertur med rygsækken. Mulighederne er mange, og det er som bekendt ikke ønskværdigt at gå ned på udstyr. 

Gummimærker for en cool effekt 

En cool måde at sætte et mærke på dit grej er ved at få lavet et gummimærke. De har en flot 3D-effekt, og står flot ud på tøjet, tasken eller et helt tredje sted. Du kan få lavet dine helt egne gummimærker fra 100 stk. Du bestemmer helt selv, hvordan mærket skal se ud. Så hvis du ønsker et mærke, der har en helt særlig form, så er det muligt. Det kan være, at jeres klub eller forening har et særligt logo, som vil gøre sig godt på taskerne. Det er selvfølgelig også muligt med en klassisk form, der er rund, oval eller firkantet. På bagsiden er en praktisk løsning at vælge velcro. Det gør mærkerne nemme at af-og påmontere. 

Stofmærker – en klassisk løsning

Stofmærker eller strygemærker kan laves i et utal af varianter. Derfor kan produktet tilpasses lige præcis jeres behov. I går ikke galt i byen med at vælge et stofmærke til jeres outfits. De stryges let på tøjet – og er klar til brug. I kan også vælge en bagside, hvor I selv skal brodere mærkerne på. Det er helt op til jer. Dog kræver det, at I bestiller mindst 100 stk. af hvert mærke, I ønsker. Du kan læse lidt mere om de forskellige typer mærker her:  

De mest eksklusive mærker er broderede mærker. Med broderingen får I et mærke, der er mere tredimensionelt, og på den måde står mere frem. 

Vævede mærker er en rigtig god måde at få lavet de fleste typer logoer. I får et flot resultat, der har mulighed for lidt flere detaljer end de broderede mærker. 

Hvis I har et meget detaljeret logo, så er et printet stofmærke en flot løsning. Her er det mulighed for at få fx. farveforløb, der ikke er muligt på de andre typer stofmærker. 

Hvis I har en kant eller andre elementer, der skal være af metallic farver, så er det også muligt. Det kan være fx guld eller sølv. Det giver en flot effekt at få nogle elementer i en mere skinnende farve. Men skal hele mærket være i guld- eller sølv look, så kan det også lade sig gøre. 

Så hop ind og kig på de mange muligheder allerede i dag.

VENT LIGE LIDT