Et billigt bord, lavet af en spånplade, er super billig i indkøb men den holder ikke særlig mange år, og føles som dårlig kvalitet, uden vægt og stabilitet. Et plankebord derimod er produceret af ægte høj kvalitets træ, der er tykt i udskæringen, og hver bord har sit eget look. Find det på https://plankebord.dk/ og se med herunder.

Et bord der holder hele livet

Et kvalitets bord behøves ikke udskiftes hver 2 år, og med den rette behandling og plejning har du et bord der holder hele dit liv. Hvis der kommer mærker og skrammer, kan den let slibes ned, og behandles med olie eller lak igen. Plankebordet er fremstillet i massiv træ på flere centimeter, dette sikrer et solidt og holdbart bord, som kan bruges til køkkenbord, arbejdsbord, eller stuebord. De fleste plankeborde er tunge, derfor er understellet fremstillet i solide materialer, som sikrer stabilitet og balance.

Dansk design og produktion

Ønsker du god kvalitet, og vil have det bedste, så skal man gå efter moderne danske design, som er fremstillet af de mest eksotiske træsorter fra hele verden. Her er det dog vigtigt man undersøger træet er fremstillet på lovlig vis, med tanke på miljøet og fremtiden. Da eksotiske træsorter er eftertragtet, og der er mangel på udbud i hele verden. Plankebordet vil gøre dit hjem specielt og interessant, da hver plankebord er unikt. Find dit nye plankebord på https://bymain.dk/vare-kategori/plankeborde/.

Mangler dit hjem en opgradering

Plankebordet vil gøre din stue eller køkken mere rustik og hyggelig, samtidig med man for et funktionelt bord, man kan bruge til mange forskellige ting, som arbejde og spisning, træet er behandlet så det kan modstå madrester, og olie pletter. Plankebordet er lette at tørre af, og kan klare høje temperaturer. Et kedeligt spisebord er ikke indbydende for gæster, og man kan let få sin middag forbedret, ved at have pæne og unikke omgivelser.

VENT LIGE LIDT