Her får du en rygeovn, som er velegnet til at ryge pænt store mængder af røgvarer på én gang. Det betyder, at du fint får dækket dit behov, hvis du har en stor familie, ofte har mange gæster, er fisker eller jæger, eller hvis du har et erhvervskøkken.

Du får en fuldt udstyret rygeovn, som er lige til at bruge. Den moderne rygeovn er elektrisk, og mange af dens funktioner kører helt automatisk. Med en BORNIAK UW-150 kan du lave røgvarer på den nemme måde.

Mere om BORNIAK UW-150

Den store elektriske rygeovn kan rumme store mængder af røgvarer, og den er ret nem at bruge. Dens automatiske røggenerator sørger for, at der sker en jævn tilførsel af flis til brænderen. Det sikrer en korrekt og jævn rygning. BORNIAK UW150 har i øvrigt følgende egenskaber:

  • Udvendige mål: højde: 995 mm, bredde: 530 mm, dybde: 475 mm
  • Indvendige mål: højde: 775 mm, bredde: 490 mm, dybde: 420 mm
  • Vægt: 20 kg
  • Kapacitet: 150 l (20 kg)
  • Netspænding: 230 V
  • Varmeelement: 700/1400 W
  • Med hængslet låge for øget tæthed
  • Kan tilkøbes: koldrøgningsadaptor og ventilator (for brug som tørreskab)

Alt i alt får du et stor, rummeligt rygeovn, som er automatiseret. Det gør den nem at bruge, og dens store volumen betyder, at du kan ryge store portioner på én gang.

Fordele ved at have din egen rygeovn

Når du har din egen rygeovn, så har du mulighed for at servere og nyde dine røgvarer, mens de endnu er lune. Det øger den kulinariske oplevelse betydeligt. Uanset hvilken form for kød du ryger, så vil det altid smage ekstra lækkert lige, når det kommer ud af ovnen.

Skal du bruge rygeovnen i tilknytning til en restaurant eller lignende, så vil du kunne tilbyde dine gæster friskrøget kød. Det er en stor delikatesse for mange. Med en stor BORNIAK UW150 rygeovn behøver du ikke at få røgvarer udefra, men kan lave dem på stedet.

Er du fisker eller jæger, så vil du ofte stå med en stor mængde kød, som du kan vælge at ryge. Det er nemt at gøre, når du har din egen rummelige rygeovn.

Der er ingen transport af røgvarerne, og det gør dem ekstra friske og delikate. Desuden er det positivt i forhold til miljøet.

Har du et behov for at kunne ryge meget kød på én gang, så er en BORNIAK UW150 et rigtigt godt bud på en stor og driftssikker rygeovn. Det er en god investering at anskaffe dig sådan en ovn, for så har du den altid klar til brug. Bestil den gerne med det samme, så kan du snart komme i gang med at ryge kød.

VENT LIGE LIDT