Dette indhold er sponsoreret

Pizza er en dejlig spise, som de fleste, voksne som børn, sætter stor pris på. Den bedste udgave af en pizza får de fleste fra det lokale pizzeria. Alle i familien har som regel en bestemt favorit. For de voksne kan det være den autentiske med seranoskinke, masser af hvidløg og friske små tomater med parmesanost, en quatro stagioni med fire slags ost, eller den hvide pizza med kartofler, rosmarin og kapers. Børnene vil måske hellere have den fordanskede udgave med ananas og cocktailpølser. Uanset præferencer kan du nu med en ny pizzaovn på markedet lave dine egne pizzaer, så englene synger.

Pizzaovn til terrassen eller sommerhuset

Det er dyrt at spise take-away pizza hver dag, selvom mange sikkert har lyst hertil. Det er nok også de færreste, som har råd til dette. Vil du servere pizzaer, som når gastronomiske højder, og som var du i pizzaens moderland, så kan du overveje, at købe din egen pizzaovn. Der er nemlig mange forskellige modeller på markedet efterhånden til dem, som gerne vil kaste sig over pizzakunsten. Med din egen pizzaovn fra for eksempel Cozze kan du tilberede din egen pizza på kun 2 minutter. Den nye ovn fra Cozze er hurtig og nem til udendørs bagning af pizza. Ovnen findes i flere forskellige størrelser og er med stenplade, så du får den rigtige autentiske skorpe på din pizza. Når ovnen først er varm kan du hurtigt bage lækre og velsmagende pizzaer til såvel familie som større selskaber. Herudover er den nem at transportere, så du kan tage den med i sommerhuset eller på campingturen.

Lækker mad og hygge fuldender en dejlig sommer

En af de største fornøjelser ved sommeren er de lange lune sommeraftener med hygge og lækker mad på terrassen. Lette og lækre måltider tilberedt udendørs. Om det er på en grill, i en pizzaovn eller rygeovn, så kan man fremtrylle de mest lækre retter. Det skaber en helt speciel stemning, når der bliver tændt op, og duften af mad begynder at brede sig på terrassen og i haven. Uden stress og jag kan man sidde og snakke, mens man nyder en kold øl eller et godt glas vin. Samtidig med, at maden passer sig selv. Danskerne har i den grad adapteret til madkulturen fra de sydlige strøg. Vi spiser ofte senere om sommeren, ligesom vi kommer ned i gear og nyder måltiderne fremfor at det bare er noget, som vi skal have overstået.